Klantervaring Rutgers & Posch

By 11 maart 2020

Klantervaring Rutgers & Posch

Over Rutgers & Posch

Rutgers & Posch is een advocatenkantoor dat kwaliteit combineert met persoonlijke en betrokken dienstverlening. Het kantoor is opgericht door partners van toonaangevende internationale kantoren. Dankzij ruime ervaring, gespecialiseerde kennis en brede blik zijn ze in staat om gedegen oplossingen te bieden voor complexe juridische vragen. Ze richten zich op de juridische kernbehoeften van de ondernemer in de profit en non-profit sector, met name op het gebied van ondernemingsrecht, financieel- en insolventierecht, arbeidsrecht, procesrecht en de commerciële praktijk.

 Het probleem

,,Bij de oprichting van kantoor waren wij op zoek naar een leverancier die onze IT compleet uit handen kon nemen. We zochten één aanspreekpunt en wilden niet zelf servers plaatsen en een IT’er aannemen. Daar waren we nog veel te klein voor. De propositie van Xinno was precies waar we naar op zoek waren.’’, aldus dhr. mr. M. Vink, Rutgers & Posch.

 ,,We hebben veel namen uit de markt voorbij zien komen, maar wat ons heel erg aansprak is dat Xinno de focus heeft op de advocatuur. De directeuren komen zelf uit de advocatuur en zij weten hoe het werkt. Het contact is bijzonder prettig, ze zijn goed bereikbaar en denken mee.’’

De oplossing

Xinno levert in de basis een online werkplek die altijd, overal en vanaf ieder apparaat bereikbaar is. Daarmee kunt u op een veilige manier werken met uw vertrouwde Microsoft Windows Desktop met Microsoft Office, uw favoriete softwareprogramma’s met uw persoonlijke instellingen, documenten en e-mails. Thuis, onderweg, bij de rechtbank of bij uw cliënt: u werkt overal precies zoals u op kantoor gewend bent. U kunt de online werkplek zonder investeringen modulair afnemen op basis van een vast bedrag per maand per gebruiker en deze afname maandelijks bijstellen. U betaalt alleen wat u daadwerkelijk gebruikt. Tevens kunt u de basis werkplek uitbreiden met alle softwareprogramma’s die u nodig hebt. Dit kan software zijn van partners van Xinno, maar u kunt uiteraard ook uw eigen software inbrengen.

De ideale werkplek van Rutgers & Posch

Hosted Desktop

De cloud omgeving van Xinno is in Microsoft Windows 10 en heeft Office 2016. De combinatie zorgt voor krachtige en snelle performance. De cloud verhoogt productiviteit van het kantoor doordat de toegewezen medewerkers overal toegang hebben tot alle dossiers en werken in de vertrouwde Microsoft Windows omgeving op een kostenefficiënte manier.

iManage (Document Management Systeem)

In de basis toont iManage op consistente wijze voor het hele kantoor zowel dossier gerelateerde e-mails als documenten op één centrale locatie. Verzonden e-mails, de verzonden e-mails van collega’s en alle documenten inzake het dossier zijn daardoor voor iedereen op een eenduidige en gestructureerde wijze toegankelijk, uiteraard mits men hiervoor de rechten heeft. Daarnaast beschikt iManage over een zeer krachtige zoekmachine voor zoekopdrachten op basis van zowel ‘full text’ als op meta data (informatie) van alle bestanden. Tezamen met de consistente inrichting van het systeem vormt deze oplossing voor veel advocatenkantoren die iManage gebruiken de basis voor effectief kennismanagement.

Mailstore

Mailstore is een e-mail archiefoplossing met zeer krachtige zoekfunctionaliteiten en biedt dé oplossing voor een overvolle inbox. Mailstore is volledig geïntegreerd in Microsoft Outlook en kan automatisch mappen en e-mail synchroniseren.

LegalBox

De LegalBox is een uiterst beveiligd alternatief voor het versturen van grote bestanden.
Met de Xinno Legalbox beschikt u over een veilige oplossing voor het raadplegen en delen van uw bestanden met collegae en derden. Daarnaast kunt u uw bestanden synchroniseren naar een onbeperkt aantal apparaten (PC, laptop, tablet en smartphone).

Afgestemd op uw wensen

Wilt u weten hoe u ook op een veilige manier overal bereikbaar kunt zijn tegen een vast bedrag per maand? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan drinken we geheel vrijblijvend een kop koffie samen. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 020 – 242 0800.

IT Health check

Wilt uw weten hoe uw IT infrastructuur ervoor staat? Wij helpen u graag door uw IT infrastructuur in kaart te brengen.

Stuur een e-mail naar info@xinno.nl o.v.v. IT Health check en dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.