Vacatures

Technisch medewerker Servicedesk – 40 uur

(Amsterdam – nabij Zuidas)

Xinno zoekt Servicedesk medewerkers

Ben jij op zoek naar een gezellig team waar je kan doen wat je leuk vindt?

De Servicedesk medewerker functie bij Xinno is breder dan alleen maar calls aannemen en tickets maken en afwerken.
De functie bij Xinno heeft naast het aannemen van calls en ticketing meer een werkplek beheer invulling.

Wij zijn een klein bedrijf met een familiare sfeer. Naast een goed gevulde snoeppot en vers fruit, hebben ook we verse lunches. We hebben gezellige vrijmibo’s, waar we naast het drinken van koude biertjes (0.0% hebben we ook), regelmatig gezamenlijk Counter Striken, PUBG-en of voetbalbakken. We zijn dol op gadgets, dus zie je hier weleens leuke speeltjes voorbij komen. Wij hebben ook nog eens legendarische bedrijfsuitjes.

Ben je op zoek naar een makkelijk te bereiken werkomgeving in Amsterdam. Wij hebben een mooi licht kantoor met een open uitstraling aan de rand van Amsterdam (Buitenveldert). Ons kantoor is zeer goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer.

Waar hebben wij jouw hulp bij nodig?

Thuis, onderweg, bij de rechtbank of bij een cliënt: onze klanten werken overal precies zoals zij op kantoor gewend zijn.

Je werkt samen met jouw collega’s als team en je bent het eerste aanspreekpunt voor verzoeken en incidenten van onze klanten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het aannemen, registreren, oplossen, dan wel bewaken van incidenten. Daarbij streef je met een servicegerichte houding naar een hoge klanttevredenheid, ben je continu bezig met de procesoptimalisatie van de Servicedesk en geeft hier actief vorm aan.

Wie zoeken we?

 • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je hebt oog voor kwaliteit en denkt klantgericht.
 • Je vindt het een uitdaging om kritische klanten te woord te staan en er voor te zorgen dat zij met een goed gevoel het werk voortzetten, nadat jij ze perfect hebt geholpen.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je denkt oplossing- en resultaatgericht, je bent empathisch, analytisch en stressbestendig.

Wat heb je nodig?

 • Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op een Servicedesk.
 • Inhoudelijke kennis van Windows, Office, smartphones, printers, netwerken, etc.
 • Ervaring met TOPdesk, ITIL, software voor de juridische markt (pre).

What’s in it for you?

 • Een mooi salaris.
 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt, zoals een collectieve pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.
 • Een moderne werkomgeving met een uitstekende sfeer.
 • Veel vrijheid en ruimte om zelf verantwoordelijkheden te nemen.
 • Een enthousiast team waarin jij samen met betrokken collega’s dagelijks het verschil maakt binnen de zakelijke dienstverlening.

Xinno houdt van…

IT oplossingen
Wij hebben jarenlange ervaring in het doen wat wij het liefste doen: onze klanten helpen hun cliënten optimaal te ondersteunen door het voorzien van branche gerichte IT oplossingen.

Het ontzorgen van onze klanten
Wij hebben als doel om onze klanten op een prettige manier te ontzorgen op het gebied van IT. Dit doen wij met kwalitatief ingerichte server omgevingen, de best-of-breed software en expertise en niet te vergeten een vriendelijke lach.

Klantbeleving
De klantbeleving staat bij Xinno wel erg hoog in het vaandel en wij willen dan ook altijd onze klanten het beste bieden.

Familiare sfeer
Doordat we een klein bedrijf zijn vinden we het des te belangrijker dat iedereen zich prettig voelt. Het merendeel van onze medewerkers zitten hier langer dan 5 jaar en er is ruimte voor plezier en gezelligheid.
Ons motto is; lol maken wanneer het kan en hard werken wanneer dat moet.

Over Xinno

Bij Xinno werken IT professionals die in de advocatuur, het notariaat of de zakelijke dienstverlening hebben gewerkt. Door de ruime ervaring met IT oplossingen – bezitten onze professionals kennis van branche specifieke bedrijfsprocessen en het inzicht in innovatieve IT oplossingen.

Xinno levert aan meer dan 1700 professionals makkelijk te gebruiken online werkplekken in de cloud.

De online werkplekken zijn eenvoudig uit te breiden met alle gewenste branche specifieke programma’s. De cloud omgeving van Xinno helpt de advocatuur om eenvoudig overal, altijd en vanaf ieder apparaat bereikbaar te zijn. Vanuit de rechtbank, kantoor of vanaf een lunchafspraak. Professionals werken overal precies zoals ze op kantoor gewend zijn. Overal. Altijd. Werken.

LinkedIn: Xinno B.V.
Twitter: @XinnoHostedICT
Instagram: XinnoHostedICT
Website: www.xinno.nl

Let op: Wij steken onze energie liever in de toekomst van onze medewerkers dan in een detacheringsbureau.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.