XINNO is per direct ‘’Premium Reseller’’ van DocsCorp in Nederland

Amsterdam, 17 april 2018 –  XINNO is per direct ‘’Premium Reseller’’ van DocsCorp in Nederland.
De Premium Reseller status is het hoogst haalbare partnerstatus bij DocsCorp en is toegekend aan de Nederlandse IT leverancier.

Tijdens LEXPO 2018, de IT innovatieconferentie voor de advocatuur, welke gisteren van start is gegaan in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre – kondigde DocsCorp aan dat XINNO de status van Premium Reseller krijgt toegewezen. Als onderdeel van het docsCorp portfolio dat XINNO de Nederlandse advocatuur biedt, zijn software tools aanwezig om de klanten te helpen in productiviteit, zoals compareDocs, cleanDocs en pdfDocs.

‘’DocsCorp is verheugd om met XINNO als nieuwe partner en als Premium Reseller te werken. Steeds meer bedrijven zoeken een manier waarop zij efficiënte IT oplossingen kunnen bieden, waardoor werken vanaf elk apparaat, overal en altijd toegankelijk en betrouwbaar is. De strategische samenwerking met XINNO als Nederlandse partner die dit de facto als waarde propositie heeft, is voor ons een logische stap. Door het verbreden van de portfolio in markt leidende IT oplossingen, met de software van DocsCorp, is XINNO in staat om haar klanten een volledig geïntegreerde document productie workflow te bieden, waardoor de klanten slim en efficiënt werken.’’ Samantha Jefferies, VP EMEA, DocsCorp.

“De toekenning van de premium status is een bekroning op onze inzet en samenwerking met DocsCorp om productiviteit aan de advocatuur te bieden. Dit doen wij door een geïntegreerde oplossing voor een online werkplek in combinatie met specifiek geselecteerde software en diensten die het werkproces van de advocaat zo optimaal en efficiënt mogelijk ondersteunt’’, vertelt Michiel van Delden, directeur van XINNO.

Over DocsCorp

DocsCorp ontwerpt gebruikersvriendelijke software en diensten voor documentprofessionals die gebruik maken van enterprise content management systemen. DocsCop biedt oplossingen voor metadata verwijdering, documentverwerking, PDF-manipulatie en documentvergelijking. DocsCorp is een wereldwijd merk met klanten gevestigd in Amerika, Europa, Azië/Pacific en daarbuiten.

Over XINNO

XINNO adviseert en levert IT oplossingen voor de advocatuur. XINNO levert aan meer dan 1600 gebruikers makkelijk te gebruiken online werkplekken in de cloud. Het biedt een efficiënte basis die de advocatuur helpt om eenvoudig overal, altijd en vanaf ieder apparaat bereikbaar te zijn. Vanuit de rechtbank, kantoor of vanaf een lunchafspraak. Professionals werken overal precies zoals ze op kantoor gewend zijn. Overal. Altijd. Zorgeloos.

– Eind persbericht –

Noot voor de redactie:

DocsCorp

Melody Easton – EMEA
Marketing director
Melody.easton@docscorp.com
www.docscorp.com
LinkedIn: DocsCorp
Twitter: DocsCorp
Facebook: DocsCorp

XINNO

Chantal Patrick
Marketingcommunicatie coördinator
cpatrick@xinno.nl
020 – 242 0800
www.xinno.nl
LinkedIn: Xinno B.V.
Twitter: XinnoHostedICT
Instagram: Xinnohostedict

Heeft u meer vragen?
Stel ze gerust!

Contact opnemen

Perfect uitgeruste werkplek?
Stel hem zelf samen!

Oplossingen bekijken